Jucării pentru copii online pt băieți și fetițe for 2020

Jucării pentru copii online pt băieți și fetițe for 2020

Cercetările arată că învățarea prin joc este o parte importantă a dezvoltării unui copil. Deși asigurarea timpului de joacă al copilului este un lucru benefic pentru familii, în sensul că permite copiilor lor să elibereze o anumită energie suplimentară, un copil începe să afle cine este prin joc, chiar și în perioada fragedă. Chiar și la început de dezvoltare, mintea unui copil se extinde doar uitându-se la mediul înconjurător și înțelegând împrejurimile în care se află.

Utilizarea jucăriilor educative îi poate ajuta pe copii să învețe multe abilități diferite de care vor avea nevoie în viața lor, cum ar fi:

  • Rezolvarea problemelor și învățarea cauzei și efectului
  • Învățarea modului de a juca cu alții prin compromis, rezolvarea conflictelor și partajare
  • Dezvoltarea deprinderilor motrice fine și brute
  • Dezvoltarea creativității și a imaginației
  • Descoperirea independenței lor și a stimei de sine

Părinții știu că cele mai bune jucării pentru copii de SC UAK World SRL sunt cele care au beneficii pe termen lung asupra dezvoltării fizice și pshice. De multe ori copiii așteaptă cu nerăbdare să joace jocurile lor preferate și să învețe în același timp cu aceste jucării.

Copiii pot începe să beneficieze de jucării educaționale încă de la o lună. Iată câteva idei minunate de jucării pentru fetițe și băieți bazate pe vârstă, pe care le puteți găsi online pe Uak la prețuri extrem de avantajoase.

1-12 luni: La o vârstă fragedă, jocul senzorial ajută la stimularea simțurilor copilului. Pe măsură ce copilul dumneavoastră continuă să crească și să dezvolte coordonarea mână-ochi, familiile pot începe să introducă jucării care încurajează mai multă interacțiune, cum ar fi jucăriile portabile, care vor continua să inspire simțuri vizuale și auditive cu lumini intermitente și sunete diferite.

Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine mai activ, vă recomandăm să introduceți jucării de rezolvare a problemelor, cum ar fi cele de asociere și sortare sau blocurile. Aceste jucării îi vor ajuta pe copii să lucreze prin conflicte și să se familiarizeze cu cauza și efectul, cum ar fi „Dacă fac asta, se va întâmpla asta”. De asemenea, își vor crește încrederea de sine odată ce au reușit să-și dea seama cum funcționează o jucărie după încercare, eroare și îndrumare.

12-24 luni: Jocurile tematice sunt jucării educaționale minunate care trebuie introduse între 12-18 luni, deoarece acestea vor ajuta la dezvoltarea abilităților de recunoaștere a copilului dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți un set de jocuri care implică animale, exersați ce sunet face fiecare animal. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la dezvoltarea limbajului prin consolidarea numelor de culori și forme. Jucăriile Ride-on continuă să stârnească creativitatea și imaginația, dar, de asemenea, vor ajuta la perfecționarea abilităților lor de coordonare. Când își folosesc jucăriile de plimbare, configurați ocoluri și căi care îi împing să rezolve probleme și să urmeze indicațiile. Puteți juca, de asemenea, roluri cu ei, spunându-le că vor vizita un membru al familiei sau vor merge într-o excursie pe teren.

2+: Aceasta este, de asemenea, o vârstă minunată pentru a introduce jucării care încorporează dezvoltarea abilităților cognitive. Nisipul cinetic este o mare activitate senzorială care îi ajută pe copii să practice scrisul formând forme sau litere în nisip. Ei pot practica desenarea sau scrierea numelor lor.

Jocurile și cărțile „Vedeți și spuneți” vă vor ajuta copilul să dezvolte recunoașterea numelor și abilități de alfabetizare emergente. Seturi de clădiri mai complexe, precum cele magnetice, sunt o modalitate excelentă de a promova creativitatea și rezolvarea problemelor, indiferent dacă încearcă să construiască aceeași structură ilustrată pe cutie sau să creeze propria capodoperă. Dacă setul are blocuri de culori diferite, puteți exersa și numărarea și sortarea fiecărei culori.

Jucăriile numărătoare sunt, de asemenea, minunate pentru a ajuta copilul dumneavoastră să continue să învețe despre numere. Aceste jucării pot varia de la simple seturi de stivuire la seturi de bowling interioare. Jucăriile care încurajează copiii să se joace cu alții îi ajută, de asemenea, să-și dezvolte abilități sociale.

Includerea de jucării pentru copii de la UAK în cadrul zilei copilului dumneavoastră poate fi atât distractivă cât și benefică pentru creșterea lor.

Lasati un comentariu

*
**Nepublicat
*URL site cu http://
*
Sus