CUM CUMPAR?

Navigheaza prin catalogul de jucarii folosind mecanismele de filtrare puse la dispozitie (categorie jucarii, varsta, personaj etc.). Daca ai gasit produsele pe care vrei sa le cumperi, apasa butonul "Adauga in cos".

In cazul in care nu esti inregistrat pe site, pentru a putea face o comanda trebuie sa te inregistrezi.

Dupa ce ti-ai facut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data. La ultimul pas vei avea posibilitatea sa adaugi cateva comentarii suplimentare la comanda. Introdu aici modelul dorit pentru produsele disponibile in mai multe modele.

Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva detalii personale:

  • adresa de facturare - persoana fizica sau persoana juridica (pentru a putea emite factura)
  • adresa de livrare - poti alege sa fie aceeasi cu adresa de facturare sau poti alege una noua, daca adresa de livrare este diferita fata de cea de facturare
  • modalitatea de plata - plata ramburs, plata cu cardul bancar sau plata prin transfer bancar, OP

Dupa plasarea comenzii vei primi un e-mail de inregistrare, urmand ca apoi sa fi contactat de catre un operator UAK pentru confirmarea comenzii. Statusul poate fi urmarit din contul creat pe pagina noastra. In cazul in care exista diferite situatii cu anumite produse din comanda vei fi contactat prin telefon sau email.

Ne rezervam dreptul de a actualiza continutul acestui site in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila.

Comenzile pot fi plasate si telefonic prin intermediul: 0734-115.509

Comenzile telefonice se pot plasa in intervalul:

  • luni - vineri (09:00 - 18:00)
  • sambata (09:00 - 14:00)

Pentru produsele care sunt disponibile in mai multe modele sau culori, trebuie specificat modelul sau culoarea dorita in formularul de comanda, la sectiunea "Detalii comanda". In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat telefonic!

Verificare status comanda
Pentru a verifica statusul unei comenzi se poate accesa "Contul meu" in sectiunea "Comenzile mele", pentru fiecare comanda este marcata etapa in care se afla prin "Status".


Sus