MODALITATI DE PLATA

1. Plata Ramburs

In cazul in care doresti sa platesti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine, plata ramburs (plata la livrare) este solutia. Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea jucariilor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata cu ordin de plata sau transfer bancar

Plata prin OP sau transfer bancar se face doar dupa confirmarea comenzii de catre un reprezentant uak.ro, in baza facturii emise si primite. Dupa efectuarea platii, confirmarea se trimite pe adresa de e-mail:   office@uak.ro 

Datele necesare pentru efectuarea platii:

loc. Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 103, judetul Maramures
Cod unic de inregistrare: RO34005347
Nr. Reg. Comertului: J24/66/2015
Cont IBAN:   RO51 RZBR 0000 0600 1745 6759
Banca Raiffeisen Bank, sucursala Baia Mare
Numar de comanda:  se comunica de catre operatorul uak.ro


Sus