TRANSPORT SI LIVRARE

 • - Livrarea se efectueaza prin curierat rapid DPD curier, Nemo Express sau Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei in zonele acoperite de serviciile de curierat.
 • - Costul de transport este: 
  •       - 14.90 RON - pentru serviciul de curierat rapid;
  •       - GRATUIT - pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 RON - Preturile includ TVA. 
 • - Valoarea coletului se achita prin card bancar la plasarea comenzii sau ramburs la receptionarea acestuia.
 • - Livrarea produselor comandate (existente in stoc) se face in 1-3 zile lucratoare
 • – curierat rapid DPD curier, Nemo Express sau Urgent Cargus
 • - Nu se fac livrari duminica!
 • - Unele produse pot avea transport gratuit, acest lucru fiind semnalat!

Termenul de livrare se discuta cu fiecare client in parte in momentul confirmarii comenzii, in functie de preferintele acestuia, metoda de livrare aleasa si stocul disponibil pentru produsele alese. Astfel, in cazul comenzii prin formularul online, un reprezentant uak.ro va contacta clientul pentru confirmarea comenzii plasate pe www.uak.ro, precum si pentru stabilirea detaliilor de livrare.

IMPORTANT

Pentru localitatile in care nu exista agentii de curierat rapid, se va calcula o taxa in functie de kilometri exteriori suplimentari, taxa care va fi adusa la cunostinta clientului telefonic, de catre un operator de-al nostru.

Ce se intampla daca primesc un produs deteriorat?

Produsele pe care www.uak.ro le expediaza clientilor sai prezinta un ambalaj original, sigilat, iar coletul trimis catre destinatia finala va contine, pe langa produse, factura fiscala si certificatul de garantie.
In cazul in care primesti un produs al carui amabalaj este deteriorat, esti rugat sa verifici produsul in prezenta agentului de curierat.
Daca produsul prezinta deteriorari, nu prelua coletul si urmeaza procedura indicata de catre firma de curierat.
Pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil si pentru ca tu sa intri in posesia unui produs conform, esti rugat sa ne aduci la cunostinta, imediat ce constati nereguli cu privire la starea produsului comandat.

Ce ar mai trebui sa stiu?

Firmele de curierat se angajeaza sa livreze marfa doar pana acolo unde permite accesul auto, agentii de curierat neavand obligatia de a livra produsele la usa clientului sau in incinta imobilului clientului.
* AWB reprezinta documentul care insoteste orice expediere; prevede un cod unic de identificare care permite urmarirea expedierii coletului.

Pentru orice fel de alte informatii referitoare la procesul de livrare te rugam sa ne contactezi la: 0734-115.509


Sus