LEGO CITY PARC DE CASCADORII 60293

LEGO60293

Produs Nou

Acest set LEGO City Parcul de Cascadorii (60293) include o motocicleta de jucarie actionata cu volanta, cu care poti executa cascadorii spectaculoase.

In stoc furnizor

148,90 lei

Acest set LEGO City Parcul de Cascadorii (60293) include o motocicleta de jucarie actionata cu volanta, cu care poti executa cascadorii spectaculoase. Activeaza motocicleta pentru a o lansa prin numeroasele obstacole si provocari incluse si reconfigureaza modulele de cascadorii pentru diverse competitii si spectacole. Parcul de Cascadorii include instructiuni usoare de urmat precum si Instructions PLUS ca parte din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru smartphone si tableta. Acest ghid interactiv cu functii de zoom si rotire ajuta tinerii constructori LEGO sa devina Maestri constructori! Seturile LEGO City Stuntz pun copiii in mijlocul actiunii cu motociclete cu volanta, vehicule grozave, structuri autentice si personaje distractive care le vor inspira imaginatia. Seturile LEGO City Stuntz pot fi combinate intre ele pentru si mai multa actiune! Pune in scena un spectacol de proportii cu acest set premium LEGO City Parcul de Cascadorii (60293), care include o motocicleta de cascadorii actionata cu volanta si alte obstacole utile pentru cascadorii. Ce e in cutie? Tot ce iti trebuie pentru a construi un parc de jucarie modular cu 2 rampe de lansare, obstacole, flacari, cusca cu paianjen si o motocicleta de cascadorii cu volanta, plus o minifigurina Tread Octane din LEGO City TV. Activeaza motocicleta cu volanta pentru a executa cascadorii uimitoare. Combina acest set cu altele din seria LEGO City Stuntz pentru si mai multa actiune! Un cadou fantastic pentru copiii cu varsta de minim 5 ani. Un set usor de construit pentru ca joaca sa inceapa imediat! Parcul de Cascadorii masoara peste 10 cm inaltime 30 cm latime si 13,5 cm lungime. Nu are nevoie de baterii acest set functioneaza cu puterea imaginatiei si tehnologia cu volanta! Include instructiuni tiparite precum si Instructions PLUS un ghid interactiv de construit care face constructia LEGO o adevarata joaca de copil ca parte a aplicatiei gratuite LEGO Building Instructions. Seturile LEGO City Stuntz pun copiii in miezul actiunii cu masini si motociclete uimitoare si personaje distractive care vor inspira nenumarate ore de joaca!,Varsta recomandata: 5 ani

Spune-ti parerea!

LEGO CITY PARC DE CASCADORII 60293

LEGO CITY PARC DE CASCADORII 60293

Acest set LEGO City Parcul de Cascadorii (60293) include o motocicleta de jucarie actionata cu volanta, cu care poti executa cascadorii spectaculoase.

In aceeasi categorie

Sus