Bowser cel Maret - Lego Super Mario

71411

Produs Nou

Un cadou minunat pentru orice fan LEGO Super Mario și o sursă de distracție pentru întreagă familie.

1 299,99 lei

Această figurină construibilă folosește elemente  nou introduse din octombrie 2022 și recreează înfățișarea țepoasă a lui Bowser, având multe dotări, precum un lansator de mingi de foc și un buton de control pentru mișcările capului și gâtului lui Bowser. Chiar și brațele și degetele lui sunt articulate!

Expune-l pentru a fi admirat pe acest Bowser cel Măreț pe o platformă construibilă de luptă, care include 2 turnuri pentru a-l răsturna, o cărămidă POW ascunsă și o plăcuță de acțiune. Combină-l pe Bowser cel Măreț cu unul dintre seturile de bază (71360, 71387 sau 71403- vândute separate) pentru bătălii contra lui LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach. Un cadou minunat pentru orice fan LEGO Super Mario și o sursă de distracție pentru întreagă familie, setul include instrucțiuni pas-cu-pas pentru construcția complexă.

Află despre alte seturi LEGO pentru adulți din colecție , oricare ar fi pasiunea ta , există câte un proiect de construit care te așteaptă.

Caracteristici : 

Figurină construibilă pentru joacă și expunereComemorează confruntarea finală Super Mario cu acest model din cărămizi LEGO Mărețul Bowser (71411).

Creează diferite ipostaze – Controlează mișcările capului și  gâtului figurinei Bowser cu ajutorul butonului aflat  sub carapace, deschide-i și închide-i gura, repoziționează-i brațele, mâinile, picioarele și coada și activează lansatorul de mingi de foc.

Setul vine cu o platformă pentru bătălie care ascunde o cărămidă POW și 2 turnuri care sunt realizate pentru a fi doborâte de Bowser, iar pentru a face joaca mai complexă și mai interesantă adaugă-l la unul dintre seturile de bază ( seturi vândute separat).

Figurina construibilă Mărețul Bowser , inclus și suportul pentru expunere, măsoară peste 32 cm înălțime , 41 cm lungime și 28 cm lățime.

Acest set LEGO cu 2807 piese poate fi un cadou fantastic pentru o zi de naștere, cadou de sărbători sau o surpriză pentru orice ocazie oferită oricărui fan Super Mario.

Vârsta recomandată: 18 ani +

Spune-ti parerea!

Bowser cel Maret - Lego Super Mario

Bowser cel Maret - Lego Super Mario

Un cadou minunat pentru orice fan LEGO Super Mario și o sursă de distracție pentru întreagă familie.

In aceeasi categorie

Sus