LEGO TECHNIC FORMULA E PORSCHE 99X 42137

LEGO42137

Produs Nou

Descopera un cadou de top pentru fanii de curse Formula E si de masini Porsche cu acest set LEGO Technic Formula E Porsche.

In stoc furnizor

265,90 lei

Descopera un cadou de top pentru fanii de curse Formula E si de masini Porsche cu acest set LEGO Technic Formula E Porsche 99X Electric (42137). Copiii cu varsta de minim 9 ani se vor bucura de o constructie captivanta, asambland toate detaliile masinii de curse Porsche si apoi dand drumul cursei cu cele 2 motoare pull-back si cu aplicatia LEGO Technic AR.Folosind realitatea augmentata, aplicatia permite copiilor sa intre in rolul de sofer Porsche de top in Formula E. Vor alege pe care circuit sa conduca, vor face decizii legate de gestionarea energiei si isi vor folosi abilitatile pentru a urca in clasamentul cursei. Folosind cele 2 motoare cu pull-back, vor decide cat sa incarce energia masinii inainte de a apasa pe tragaci si a da drumul masinii pe pista virtuala din fata lor!Seturile LEGO Technic includ miscari si mecanisme autentice care permit constructorilor de toate varstele sa exploreze universul ingineriei intr-un mod abordabil si realist.Construieste o legenda a curselor Formula E fanii competitiilor motorsport se vor distra de minune construing acest set LEGO Technic Formula E Porsche 99X Electric (42137).Realitate augmentata descarca aplicatia LEGO Technic AR pentru a scana modelul. Apoi foloseste functia de pull-back pentru a lansa masina folosind piciorul si priveste cum prinde viata!Functie pull-back folosind cele 2 motoare, copiii pot decide cata energie sa puna in masina inainte de a executa un start perfect folosind tragaciul.Design autentic acest model Porsche este o versiune autentica a adevaratei masini de curse Porsche Formula E si include chiar si autocolantele sponsorilor.Cadoul perfect pentru fanii curselor Formula E si copiii cu varsta de peste 9 ani care sunt pasionati de masinile de curse Porsche sau de jucariile cu realitate augmentata.Dimensiunile perfecte pentru joaca masina masoara peste 6 cm inaltime, 31 cm lungime si 12 cm latime.

Spune-ti parerea!

LEGO TECHNIC FORMULA E PORSCHE 99X 42137

LEGO TECHNIC FORMULA E PORSCHE 99X 42137

Descopera un cadou de top pentru fanii de curse Formula E si de masini Porsche cu acest set LEGO Technic Formula E Porsche.

In aceeasi categorie

Sus