CARTE ENGLEZA SI JOC, IN ACELASI LOC

bfire_69370

Produs Nou

Cartea este naratde vorbitori nativi dar include ?i traducerea limba rom

In stoc furnizor

99,90 lei

Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteti incepator sau intermediar. In mod distractiv, va veti mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati in mod corect cuvintele in limba engleza si propozitiile simple. Cartea este narata de vorbitori nativi dar include si traducerea in limba romana. Va puteti testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt impartite in trei categorii de dificultate.

Include carteNU include si creionul. Acesta se achizitioneaza separat. 
Varsta recomandata: 6 ani +

Ce este 'Raspundel Istetel'?

'Raspundel Istetel' este un concept educational unic, prin intermediul caruia copiii pot invata o multime de informatii interesante si utile intr-un mod amuzant si atractiv.

Cum functioneaza? Lasati cartea sa vorbeasca!

Raspundel Istetel este un sistem unic de invatare care aduce o multime de informatii din domenii diferite, prezentate cat se poate de distractiv. Doar atingeti usor cu creionul o imagine sau un text si veti auzi informatii relevante, sunete sau muzica. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veti putea accesa testele de verificare a cunostintelor, aflate la finalul fiecarui capitol tematic al cartii.

Spune-ti parerea!

CARTE ENGLEZA SI JOC, IN ACELASI LOC

CARTE ENGLEZA SI JOC, IN ACELASI LOC

Cartea este naratde vorbitori nativi dar include ?i traducerea limba rom

In aceeasi categorie

Sus