Pista electrica 4 in 1 cu 2 masinute Subaru BRZ, Policar 1:32, 380 cm

plcr_T001a

Produs Nou

Pista electrica cu masinute Subaru BRZ, 380 cm, scara 1:32.

Pista electronica slotcars de la Policar cu doua masinute Subaru BRZ. Scara 1:32, lungime 380 cm. Pista 4 in 1 - se poate monta in functie de abilitatile micilor piloti sau a marilor amatori si profesionisti. 

Disponibil

499,00 lei

-17%

599,00 lei

Pista Electrică 4 în 1 de la Policar este creată la standarde de machete profesionale, folosind o experiență de 20 de ani în domeniu

 

 Circuitul Policar Subaru BRZ cu 2 masinute slotcars, este o pista atat pentru copii cat si pentru adulti. Mai exact pentru pasionatii de adrenalina si masini de curse. Din atatea modele existente pe piata, pista Policar Subaru BRZ este produsa in Italia de catre compania Galileo Engineering o companie italiana care produce piste pentru competitii,inca din 1998. Astfel,ai garantia unui produs de calitate realizat de catre o companie cu o experienta de douzeci de ani in competitii si evenimente majore.

 

Pista slotcars electronica de la Policar cu doua masinute Subaru BRZ. Scara 1:32, lungime 380 cm. Pista 4 in 1 - se poate monta in functie de abilitatile micilor piloti sau a marilor amatori si profesionisti.

 

Te poți bucura de o experiență cât mai aproape de realitate, întrucât designul mașinuțelor este replicat după modelul celor reale. 

Pista Policar Subaru BRZ cu 2 masinute - este un sistem complet, care permite pasionatilor sa construiasca circuite cu pana la 8 benzi si proiectat pentru a oferi multe ore de joaca.

 

Circuitul vine cu un acumulator reglabil pentru tensiune. Acest lucru permite parintilor ajustarea vitezei in functie de varsta si abilitati.

 Datorita faptului ca exista posibilitatea de schimbare a amperajului, acest lucru face ca Circuitul Policar Subaru Brz sa fie mai accesibil si pentru copii, in comparatie cu alte circuite slotcars, care se axeaza mai mult pe segmentul de hobby.

 

Ce contine setul de pista cu masinute slotcars Policar? Acesta contine: piesa dreapta x 4 buc, piesa curba R1-45 grade x 12 buc, piesa dreapta 179mm x 1 buc, piesa power base de alimentare x 1 buc, telecomanda x 2 buc, set de stickere pentru masina x 2 buc si manual intructiuni/catalog piese x 1 buc.

 

Pista 4 in 1 poate fi asamblat in mai multe moduri, in functie de nivelul de experienta. Un set ideal pentru incepatori si experti deopotriva. Patru circuite intr-unul, foarte usor de asamblat, 3 niveluri diferite de abilitati (easy, medium si hard). Compatibil cu majoritatea brandurilor - Compatibil (cu adaptoare) cu pistele Ninco si Fleischmann 1:32 si cu pistele Polistil / Policar 1:32 realizate intre 1970 si 2000.  

P.S: Comanda azi si creaza-ti popria cursa de masini la tine in sufragerie. A, si inca ceva stocurile sunt limitate, asa ca grabeste-te.

 

T001a.jpg

Varsta recomandata:   +8 ani

Pista 4 in 1 poate fi asamblat in mai multe moduri, in functie de nivelul de experienta. Un set ideal pentru incepatori si experti deopotriva. Patru circuite intr-unul, foarte usor de asamblat, 3 niveluri diferite de abilitati (easy, medium si hard).

Cele mai bune caracteristici a circuitului Policar:

Sine de otel rezistente la rugina

4.jpg

Spatiul dintre sine este de 9 cm:  distanta ideala pentru circuitele de 1:32. Punct :) 

Alimentare reglabila:   cel mai bun upgrade pe care il poti obtine ... este acum inclus in seturile Policar. Un accesoriu indispensabil pentru copii, incepatori si experti - reglabil pe mai multe pozitii cu muuulta (24W) putere.

Clip sistem multiplu lateral - pastreaza aliniat si plat acel layout urias pe mai multe benzi la care visai in secret :)   (Accesoriile pentru prelungirea benzilor se achizitioneaza separat!)

Pulsant in trei cabluri / Three Wire Controller - actiune automata de "franare" la eliberarea butonului de control.

Compatibil cu majoritatea brandurilor - Compatibil (cu adaptoare) cu pistele Ninco si Fleischmann 1:32 si cu pistele Polistil / Policar 1:32 realizate intre 1970 si 2000.

Material plastic tare cu aderenta mare - Materialul este din plastic dur si ferm, cu o textura speciala a suprafetei care garanteaza o aderenta excelenta, chiar si fara magneti de tratiune.

Balustrada de siguranta care functioneaza - balustrada cu trei benzi. Ramane locului atunci cand ai nevoie de o salvare! (Acest accesoriu se achizitioneaza separat!)

Geometrie speciala a sistemului de pista! (In curs de brevetare) - Asezati la tabla de proiectare cu intentia de a facilita crearea propriilor circuite ... in noua pista POLICAR, orice viraj constant de 90 grade poate fi inlocuit intotdeauna cu orice alta curba de 90 grade: indiferent daca folosesti piese R1, R2, R3 sau R4! Pe scurt, toate piesele de asamblare ale curbei de mai sus sunt interschimbabile. Astfel, daca, de exemplu, te-ai plictisit de aspectul circuitului, poti inlocui cu usurinta un viraj de 90 grade R1 cu un 90 grade R3 fara probleme, garantat prin geometrie ;)

Extra wide borders! Extensii laterale de 6 cm, cu aceeasi textura a curcuitului. Se fixeaza in loc asa cum trebuie si functioneaza chiar si pe poduri. (Acest accesoriu se achizitioneaza separat!)

Design si proiectare de la SLOT.IT - Marcile comerciale Policar, Slot.it, Politoys apartin companiei Galileo Engineering, o companie italiana detinuta de o familie, motivata sa va aduca piese de schimb de cea mai buna calitate si cele mai interesante modele de masini Slot Car inca din anul 1998. Inima echipei Slot.it bate in interiorul marcii POLICAR

Spune-ti parerea!

Pista electrica 4 in 1 cu 2 masinute Subaru BRZ, Policar 1:32, 380 cm

Pista electrica 4 in 1 cu 2 masinute Subaru BRZ, Policar 1:32, 380 cm

Pista electrica cu masinute Subaru BRZ, 380 cm, scara 1:32.

Pista electronica slotcars de la Policar cu doua masinute Subaru BRZ. Scara 1:32, lungime 380 cm. Pista 4 in 1 - se poate monta in functie de abilitatile micilor piloti sau a marilor amatori si profesionisti. 

In aceeasi categorie

Sus