TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE TREFL

vt_60934

Produs Nou

TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE TREFL

In stoc furnizor

95,08 lei

-22%

121,90 lei

O placa colorata, cu mai multe elemente, realizata din lemn natural de culoare deschisa, este o jucarie perfecta de dezvoltare timpurie, care incurajeaza copiii sa se joace cu altii prin faptul ca le arata bunele practici si care ii invata pe copiii nostri cum sa planifice si sa-si execute regulat actiunile.

Jucaria ajuta la construirea unei relatii sanatoase intre copii si parinti, incurajeaza obiceiurile bune si sporeste dezvoltarea intelectuala, imbunatatind in acelasi timp dexteritatea si abilitatile manuale.

Toate materialele utilizate la producerea jucariilor noastre au certificatele necesare si au fost vopsite cu vopsele netoxice.

Este o serie de jucarii potrivite pentru copii de la 6 luni in sus.

Jucariile din lemn au fost concepute astfel incat sa-i ajute pe copii in toate etapele dezvoltarii. Gama larga de produse din diverse categorii le permite tuturor sa se distreze. Vi-l prezentam pe ursuletul Edi, ghidul acestei serii.

Rolul acestui personaj este de a construi o punte intre generatii.

Ursuletul Edi ii poarta pe parinti intr-o calatorie sentimentala in lumea copilariei lor, cand se jucau cu cuburi de lemn, iar pe copiii lor ii duce in lumea colorata a distractiei.

Fiecare cutie include ghidul ursuletului Edi, care cuprinde O scrisoare de la ursuletul Edi, Idei de joaca pentru diferite grupe de varsta , O poezioara.

Materiale folosite sunt atestate si in conformitate cu standardele europene

Varsta recomandata: +3 ani

Spune-ti parerea!

TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE TREFL

TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE TREFL

TABLA DIN LEMN CU RECOMPENSE ZILNICE TREFL

In aceeasi categorie

Sus