Fluture mecanic - Puzzle 3D Modele Mecanice

UG 4820184121010

Produs Nou

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Fluture mecanic

In stoc furnizor

175,00 lei

Fascinati de sinergia unica a naturii si a mecanicii, Ugears continua sa exploreze lumea uimitoare a mecanismelor automate si prezinta cel mai recent animal de companie mecanic, incredibilul Fluture.

Fluturele nu este un model static ci o sculptura cinetica animata. Fiecare detaliu al acestuia este gandit in asa fel incat sa se potriveasca perfect intr-un loc special si isi joaca propriul rol in actiunile acestui mecanism remarcabil.

Echipat cu un motor care se activeaza cu o banda de cauciuc, mecanismul automat in miscare imita perfect bataile din aripi al unui fluture si nu are nevoie de o alta sursa de energie sau de baterii.

Ca si celelalte modele Ugears, modelul este construit din lemn de inalta calitate si contine toate elementele de care ai nevoie pentru a-l asambla. Se asambleaza ca un puzzle, nu are nevoie de lipici si nici de alte unelte speciale.

Tot ansamblul este construit din blocuri: initial, detaliile trebuie reunite pentru a forma blocuri mai mici, care la randul lor vor compune intregul model. Intregul proces de asamblare este descris pas cu pas in manualul de instructiuni care continte ilustratii detaliate.

Aripile delicate ale Fluturelui sunt facute din hartie artizanala. Cele inferioare isi schimba unghiul de inclinare atunci cand modelul este pus in functiune pentru a creea impresia de o miscare cat mai reala a fluturelui. Cele doua perechi de picioruse din fata se misca in timp de fluturele da din aripi. Piciorusele din spate sunt folosite pentru a lansa/opri manetele motorului cu banda de cauciuc. Fluturele vine in pachet cu doua seturi de aripi : unele colorate si altele mai putin stralucitoare, intr-o nuanta de bej, pe care o poti colora dupa bunul tau plac.

Fluturele sta pe o platforma in forma de floare. Suportul elastic impinge usor modelul, facand miscarea acestuia si mai realistica pentru ca fluturele sa danseze si sa dea din aripi in aer cat mai aproape de floare.

Ugears se straduieste sa imparta cunostintele si pasiunea sa pentru mecanisme inteligente cu copii si adulti, copii si parinti. Ne dorim ca lumea mecanicii, complexa si frumoasa sa devina tot mai cunoscuta si mai cuprinzatoare. Tocmai de aceea designul corpului fluturelui este gandit ca un schelet care sa iti permita sa observi functionarea angrenajelor si a blocurilor din interior si sa intelegi cum functioneaza mecanismul.

Modelul este interesant si atractiv, care presupune distractie in timpul asamblarii, este interesant de studiat si perfect pentru joaca. Poate fi un cadou minunat pentru un prieten, coleg sau pentru un membru al familiei.

Designul iconic delicat de la Ugears garanteaza ca noul tau model va arata superb in orice casa sau birou.

Dimensiunea modelului: 11.4*21.7*15.7 in (29*55*40 cm)
Dimensiunea pachetului: 14.6*6.7*1.2 in (37*17*3 cm)
Numar de componente: 161
Timp estimat de asamblare: 2 ore
Nivel de dificultate: Usor

Spune-ti parerea!

Fluture mecanic - Puzzle 3D Modele Mecanice

Fluture mecanic - Puzzle 3D Modele Mecanice

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Fluture mecanic

In aceeasi categorie

Sus