Trasura Regala - Puzzle 3D Modele Mecanice

UG 4820184120808

Produs Nou

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Trasura Regala

Produsul nu mai este in stoc

180,00 lei

Inainte de nunta regala a lui Meghan Markle si a Printului Harry de pe 19 Mai, Ugears a lansat modelul cu detalii incredibile. Te invitam sa descoperi Trasura Regala.

Inspirata din Landoul regal din anii 1902, trasura foarte complexa si eleganta este trasa de patru cai gratiosi. Designerii Ugears au acordat o atentie deosebita detaliilor modelului: scaunele din compartimentul pasagerilor imita foarte bine unele din piele moale, vizitiul poarta cele mai frumoase paltoane, iar stema regala este gravata cu laser pe panourile usii. Usile se pot bloca atat in pozitie deschisa cat si inchisa. Curele de suspensie cu banda de cauciuc fac designul vizitiului si mai realist.

Kitul Trasurii Regale vine cu doua seturi de figurine, Printul Harry imbracat in cea mai splendida haina militara alaturi de frumoasa lui mireasa Meghan, precum si inaltimea sa Regina si Ducele de Edinburgh. Poti sa alegi care dintre personalitatile regale sa mearga la plimbare cu trasura doua figurine in acelasi timp.

Modelul este condus de un motor mic si compact cu banda de cauciuc, foarte usor de asamblat. Designul trasurii iti permite sa observi cum functioneaza mecanismul prin frumusetea sculpturii modelului.

Aspectul cheii care activeaza mecanismul este in forma stemei regale, dar are gravat logo-ul Ugears pe ea.

In ciuda motorului de dimensiuni mici, o rotire completa (ceea ce inseamna 20-25 de rotiri ale cheii de activare a mecanismului) poate face modelul sa mearga pana la 4 metri. Acest lucru este posibil datorita mecanismului de rotatie libera care asigura ca modelul continua sa mearga chiar si dupa ce motorul a incetat sa mai functioneze, din cauza avantului pe care il ia.

Rotile din fata ale trasurii au un unghi de rotatie mic, iar cele din spate pot fi blocate pentru a preveni ca modelul sa se deplaseze haotic. Cand esti pregatit sa trimiti Trasura Regala la o plimbare, actionezi parghia mica din spate.

Sarbatoreste nunga regala si frumusetea mecanismelor cu noul model de Trasura Regala de la Ugears. Va putem asigura ca asamblarea acestui model o sa va aduca o placere regala!

Ca si celelalte modele Ugears, modelul este construit din lemn de inalta calitate si contine toate elementele de care ai nevoie pentru a-l asambla. Se asambleaza ca un puzzle, nu are nevoie de lipici si nici de alte unelte speciale.

Dimensiune: 20.5*4.7*5.3 in (52*12*13.5 cm)
Dimenisunea pachetului: 14.9*6.7*1.7 in (37.8*17*4.2 cm)
Number of components: 290
Timp de asamblare estimat: 4-5 ore
Nivel de dificultate: Mediu

Spune-ti parerea!

Trasura Regala - Puzzle 3D Modele Mecanice

Trasura Regala - Puzzle 3D Modele Mecanice

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Trasura Regala

In aceeasi categorie

Sus