Turn mecanic pentru zaruri Dice Tower - Puzzle 3D Modele Mecanice

UG 4820184120945

Produs Nou

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Turn mecanic pentru zaruri Dice Tower

In stoc furnizor

142,00 lei

Un model super inteligent din colectia Ugears Games transforma experienta jocurilor, ducand totul la un nou nivel. Descopera acest Turn mecanic pentru zaruri Ugears.

Este un model modular fiind compus din patru zone pentru zaruri. in mod individual, aceste cupe te pot ajuta sa arunci cu zarul fara sa mai existe riscul de a scapa pe jos sau a pierde zarurile.

Doar pune zarurile in interiorul acelei mici cutii cubice si shake It. Apoi puneti cutia de zaruri inapoi pe masa si impinge simultan butoanele dintr-o parte si alta a cutiei. Acest lucru va elibera zarurile.

Iar daca ati adunat mai mult de patru prieteni in jurul mesei de joc sau doriti sa utilizati acelasi set de zaruri pentru toti jucatorii, modelul ofera o solutie excelenta. Fiecare dintre module are detalii detasabile. Reorganizati-le in conformitate cu manualul de instructiuni detaliat care vine cu modelul si veti avea un singur turn multiplu. Totul fara detalii suplimentare.

Desigur, nu trebuie limitati la patru etaje. Doua seturi ale acestui puzzle 3D va vor oferi un turn de zaruri cu opt etaje si de doua ori mai distractiv!

Fiecare model Ugears este fabricat din lemn de inalta calitate si are tot ceea ce ai nevoie pentru asamblare. Piesele sunt deja taiate cu tehnologie laser de ultima generatie. Detaliile trebuie sa fie scoase din panouri si asamblate pentru a crea modelul complet. La fel ca toate celelalte produse Ugears, modelul Deck Box are instructiuni pas cu pas, usor de urmarit si nu necesita nici lipici, nici unelte speciale pentru asamblare.

Dimensiunea individuale a modelului: 3,3 * 3 * 3 in (84 * 76 * 76 mm)
Turn: Dimensiune: 13,1 * 3,3 * 10,7 in (332 * 84 * 273 mm)
Dimensiune pachet: 7,4 * 6,7 * 1,7 in (188 * 170 * 42 mm)
Numar de componente: 172
Timp estimat pentru asamblare: pana la 3 ore

Spune-ti parerea!

Turn mecanic pentru zaruri Dice Tower - Puzzle 3D Modele Mecanice

Turn mecanic pentru zaruri Dice Tower - Puzzle 3D Modele Mecanice

Puzzle 3D Modele Mecanice Ugears Models Turn mecanic pentru zaruri Dice Tower

In aceeasi categorie

Sus