Nava de cercetare - Puzzle 3D Ugears Modele Mecanice

UG 4820184121126

Produs Nou

Puzzle 3D Ugears Modele Mecanice - Nava de cercetare

In stoc furnizor

319,00 lei

Este timpul sa ridici ancora si cu viteza maxima inainte spre noi descoperiri cu ajutorul modelului nautic Ugears, nava de cercetare!

Inspirata din documentarele stiintifice clasice si biografiile exploratorilor marini de exceptie, nava de cercetare este materializarea puterii si frumusetea spargatoarelor de gheata moderne si a barcilor de sondaj.

Noua ta barca are tot ce este necesar pentru a implementa cercetari adecvate: un batiscaf pentru explorarea adancimilor marii, o mica barcuta cu motor si o barca de salvare, rampa de cadere, tarpa de deschidere si alte elemente interesante pe care le gasesti si in cazul unui vas real. Modelul este echipat cu o macara cu balansoar basculant pentru gestionarea marfurilor si ridicarea batiscafului. Poti folosi macaraua pentru a trage batiscaful din adancimile marii si a-l fixa pe o platforma de extensie speciala.

Modelul este realizat din materiale durabile din lemn de inalta calitate. Ca si la celelalte modele Ugears, nu necesita lipici sau alte unelte speciale pentru asamblare. Design-ul scheleton al corpului navei iti permite sa te uiti in interiorul acesteia, sa privesti in sala masinilor si sa vezi mecanismul care o pune in miscare. Energia care conduce modelul este produs de un motor cu banda elastica si administrata de un pendul.

Modul inteligent de functionare a acestui angrenaj, imita sunetul unui motor diesel ofera un ritm lin si constant al navei. Modelul are 3 moduri de miscare inainte, intoarce si manevrare automata. Aceste moduri sunt controlate de o maneta care e activata manual.

Simte vantul usor sarat care te conduce intr-o noua expeditie la bordul navei de cercetare Ugears.

Dimensiunea modelului: 15.2*4.3*9.8 in (385 *110*250 mm)
Dimensiunea ambalajului: 14.9*6.7*1.7 in (378*170*42 mm)
Numar de componente: 575
Timp de asamblare estimat: 10 ore

Spune-ti parerea!

Nava de cercetare - Puzzle 3D Ugears Modele Mecanice

Nava de cercetare - Puzzle 3D Ugears Modele Mecanice

Puzzle 3D Ugears Modele Mecanice - Nava de cercetare

In aceeasi categorie

Sus